Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Bunga Sisik Ikan
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Bunga Sisik Ikan



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 31-Jan-2010 04:33
Tutorial Bunga-bunga Cinta.............
Assalamualaikummmmmm..........
Atas permintaan dari kawan-kawan yang ingin belajar buat bunga-bunga bagi tujuan mencantikkan baju-baju sendiri n nak jadi future professional beeders (hopely), tapi malas, tak mampu, tak ada masa, tak ada duit (sebenarnya rasa mahal) n sebernarnya tanak attend kelas.........., :-D Jadi saya dengan ini menyediakan tutorial bunga-bunga cinta untuk dijual... So kalau nak belajar buat bunga A, just beli tutorial yang berkenaan sahaja. Kalau nak bunga B so beli tutorial bunga B sahaja... So tak perlu merungut mahal ke ape ke... beli tutorial n belajar kat rumah.. Pastu boleh bling-bling kan baju sendiri... Future can be professional beeders..siapa tahu...rezeki masing-masing.. Usaha Tangga Kejayaan... Tiada kejayaan yang datang bergolek bagai buah nangka....oooopsss terlebih sudah... Anyway harga bagi satu bunga adalah RM15.00 sahaja (tutorial sahaja yg akan diemel lps buat pembayaran). Untuk tutorial n sample adalah RM20.00 (tutorial akan diemel n sample bunga akan diposkan)..

Senarai Bunga-bunga Cinta :

1) Bunga Sisik Ikan


2) Bunga 'Baby Lily'


Siapa berminat boleh emel, call, sms or YM saya...


Kak Sarimah : aah ler kak... Ramai tya mcm mana nak wat bunga tu ler... Ni ler... Tu yg wat tutorial... Nnt nak tambah bunga lain lak.... :-)
Kak Fieda : fb elly : Elly Alang Mukhtar. Nnt akak add elly k..
Kak Mas : Ada byk jenis bunga lg kak... Nnt elly email bunga2 lain.. Akak pillih mana yg berkenan k...
Kak Aida : Elly dh tgk gambar kelas hr tu kat fp kak Nora n bs Mas... Best kan... Bs Kak Aida pon Elly dh singgah... Cepat lah upload gambar baru kak... Ok nanti kita link2 ek... Tq visit Elly... Lain kali singgah lah lg...

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.